Isabelle Hattink

Isabelle Hattink
FotoBelle
2050+ (EUR)

FotoBelle is opgericht door Isabelle Hattink in 2001 nadat zij de Academie voor Beeldende kunsten St. Joost in Breda had afgerond. FotoBelle bestaat uit een team van verschillende fotografen. Isabelle komt altijd de bruiloft fotograferen met een van haar collega’s.

Fotografie is een levenswijze geworden. Het mooie aan dit vak is dat je kan blijven ontwikkelen. Ik houd dan ook van een journalistieke aanpak, ik ben een verhaler verteller. Wij vragen jullie daarom niet te poseren, maar de dag te beleven alsof wij niet aanwezig ben. Alleen op deze wijze vangen wij jullie emoties. Jullie trouwdag is een verhaal uit een stukje van jullie leven, die altijd zal blijven bestaan door de foto’s.

Als bruidsfotograaf heb ik twee ingrediënten nodig van jullie om een bruidsreportage zo spetterend mogelijk te laten zijn: Dat is jullie vertrouwen en vrijheid. Hiermee krijg je de meest creatieve foto’s en kunnen wij jullie unieke verhaal de gehele dag door zo puur mogelijk fotograferen.

Bij een bruidsreportage neem ik vanaf 8 uur fotografie een second shooter mee. Dit komt ten goede van de kwaliteit door de meer creatieve foto’s die gemaakt kunnen worden door verschillende standpunten te gebruiken.

Naast de fotografie heb ik een prachtige dochter, een lieve man, een stoute hond en een mooie Japanse tuin. In de natuur voel ik mij thuis, ik wil iedere dag naar buiten. Als het even kan, onderneem ik veel leuke dingen met ons gezin.

9 Award Winning Photos

The Wedding Photojournalist Association proudly recognizes the accomplishments and creative excellence of Isabelle Hattink. The following awards have been earned by Isabelle Hattink from the WPJA. These achievements come with great merit considering the high level of competition that a member faces in the contests.