Netherlands bruidsfotografie - Natalja van Ommeren
1295+ (EUR)

Natalja van Ommeren

I'm Watching You
1
4
2

Wie ben ik? Geboren in 1985 in Zwartewaal. Vanaf kleins af aan wilde ik al fotograaf worden. Ik herinner me nog vaak hoe ik het fototoestel van mijn ouders pakte om zelf de familiefoto’s te maken.

In ons gezin werden heel veel foto’s genomen. De kast staat vol met van elk jaar een fotoalbum. Gewone huis, tuin en keuken foto’s zoals wij deze noemen. Stuk voor stuk prachtige herinneringen van veel geluk.

Vaak zijn het juist de hele kleine momentjes die ik zo waardevol in foto’s vind. Ontbijten in het grote bed van mijn ouders op zondag ochtend. De wandeling in een koud winterlandschap met warme chocolademelk toe. Ik denk dat daar mijn liefde en passie voor foto’s vandaan komt.

Ik woon samen met mijn vriend Antal en 3 katten. We wonen midden in de polder, hier vind ik veel rust. En kan enorm genieten van alle planten en dieren om me heen. Geregeld maak ik met mijn camera een wandeling in de omgeving genietend van al het moois

7 Awards for Documentary Wedding Photography

1 TOP Wedding Photographer Titles

The WPJA proudly recognizes Natalja van Ommeren as a TOP International Wedding Photographer. Members holding the most contest points at the end of each year are ranked as TOP Wedding Photographers or, in some cases POY - Photographer of the Year.